Zwilling příbor Style 60ks

Zwilling | Jídelní příbory | Kód: 07037-660-0
Dostupnost
Skladom
5 390 Kč 8 268 Kč
4 492 Kč bez DPH
Záruka: 2 roky

🚚 Doprava zdarma při nákupu nad 1000 Kč

📦 Většinu produktů máme skladem

💶 Mezi naše priority patří nízké ceny



Vysoce kvalitní materiál a prvotřídní kvalita: monoblokové nože jsou vyrobeny z vysoce kvalitní čepele, všechny ostatní části příborů jsou vyrobeny z nerezové oceli 18/10 a poté vyleštěny do vysokého lesku. Velmi hygienický, rozměrově stabilní, rezistentní, snadno se udržuje, robustní, bez chuti a zvláště odolný.

Atraktivní a funkční design: Všechny příbory zaujmou rezervovaným jednoduchým vzhledem, který lze skvěle kombinovat. Povrch je hladký a díky vyvážené hmotnosti leží v ruce velmi dobře.
Rozšiřující se stonek má mírně špičatý konec a při jídle nabízí spoustu pohodlí.

60dílná sada pro 12 osob: Sada příborů obsahuje 12 nožů, 12 vidliček, 12 lžic, 12 lžiček na kávu / čaj a 12 vidliček na dort. Ozdobí každý položený stůl a lze jej použít v soukromém prostředí doma i v hotelech, restauracích nebo na akcích.
Krásné příbory obohacují každou večeři a jsou také ideálním dárkem pro přátele a rodinu pro každou příležitost: Vánoce, Velikonoce, výročí, výročí, narozeniny, inaugurace, křest, svatby nebo jiné zvláštní oslavy a události.

60 kusů pro 12 osob: každý po 12 vidliček, nože, lžíce, vidličky, čajové a kávové lžičky
Nerezová nerezová ocel 18/10, leštěná. Nerezový, bezpečný do myčky, rozměrově stabilní a hygienický.
Povrchy jsou přesně obrobeny. Všechny hrany jsou pečlivě zaoblené. Monoblok nůž má vyváženou hmotnost a leží dobře v ruce.
Příbory přesvědčují měkkými tvary a jednoduchým designem. Rozšiřující se dřík a mírně zužující se konec dříku vypadají vznešeně a dodávají stolu eleganci.

Momentálně zde nejsou žádná hodnocení.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Ověřeno našimi zákazníky

Prohlédnout hodnocení na Heureka.cz

ok

Overený zákazník,

ok

Overený zákazník,

Dobré ceny, vstřícná, rychlá komunikace i jednání. Doporučuji.

Overený zákazník,