Zwilling příbor Roseland 60ks

Zwilling | Jídelní příbory | Kód: 07165-360-0
Dostupnost
Do 3 dní
5 490 Kč 8 748 Kč
4 575 Kč bez DPH
Záruka: 2 roky

🚚 Doprava zdarma při nákupu nad 1000 Kč

📦 Většinu produktů máme skladem

💶 Mezi naše priority patří nízké ceny



Nože Roseland jsou vyrobeny z vysoce kvalitní čepele, všechny ostatní části příborů jsou vyrobeny z nerezové oceli 18/10 a poté leštěny nebo matovány. Velmi hygienický, rozměrově stabilní, rezistentní, snadno se udržuje, robustní, bez chuti a zvláště odolný.
Všechny příbory z příborů Roseland zapůsobí sníženým, jednoduchým a bez ozdobným vzhledem, který je naprosto nadčasový. Díky vyvážené hmotnosti leží povrch v ruce velmi dobře. Mírně zakřivená rukojeť má příjemný pocit.

Sada příborů obsahuje 12 nožů, 12 vidliček, 12 polévkových lžic, 12 kávových lžiček a 12 vidliček na dorty. Zdobí každý položený stůl a lze jej použít v soukromém prostředí doma i v hotelech nebo restauracích.
Krásné příbory obohacují každou večeři a jsou ideálním dárkem pro přátele a rodinu pro každou příležitost: Vánoce, Velikonoce, výročí, výročí, narozeniny, inaugurace, křtiny, svatby nebo jiné zvláštní oslavy a události.

60 kusů pro 12 osob: každý po 12 vidliček, nože, lžíce, vidličky, čajové a kávové lžičky
Korozivzdorná nerezová ocel 18/10, částečně matovaná. Nerezový, bezpečný do myčky, rozměrově stabilní a hygienický.
Povrchy jsou přesně obrobeny. Všechny hrany jsou pečlivě zaoblené. Monoblok nůž má vyváženou hmotnost a leží dobře v ruce.
Příbory přesvědčují přímými liniemi a moderním a jednoduchým designem. Mírně zakřivená rukojeť zajišťuje příjemný pocit. Nadčasový příbor pro všechny příležitosti.

Momentálně zde nejsou žádná hodnocení.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Ověřeno našimi zákazníky

Prohlédnout hodnocení na Heureka.cz

ok

Overený zákazník,

ok

Overený zákazník,

Dobré ceny, vstřícná, rychlá komunikace i jednání. Doporučuji.

Overený zákazník,